За лесно миене – безжичен воден пистолет 60Bar 300W

Този воден пистолет за миене е многофункционален, удобен и евтин

Ако търсите самостоятелност и удобство за измиване на колата или мотора, както и за други почистващи нужди – площадка, ограда и т.н., може да заложите на достъпно решение като безжичния воден пистолет. Той е евтин, работи на батерия и ви спестява неудобството от кабелите, като същевременно е достатъчно мощен за ефективно измиване. Представяме един такъв уред.

Безжичният воден пистолет 60Bar 300W High Power Washer Machine идва с вградена батерия и 5-в-1 дюза за измиване на кола, под, ограда, а също и за поливане на градината. Моделът се предлага сега на много изгодна цена от само €28,19 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

Направен от водоустойчив материал, безжичният пистолет е безопасен за използване

Пистолетът е направен от специален водоустойчив материал, с водо- и електрическа изолация, за да е безопасен за използване. Освен това е много лесен за сглобяване – буквално в няколко стъпки и удобен за работа. Има компактни размери – 30x20x10x5 см и тежи под 2 килограма, по-точно 1950 грама, т.е. ще го ползвате безпроблемно с една ръка.

Водният пистолет 60Bar 300W High Power Washer Machine поддържа максимален дебит на струята 10л/мин, на разстояние до 6-10 метра. Водата се подава чрез метод на самозасмукване и кран. Този уред работи с мощност 300W, 2000 об/мин и налягане 60Bar. Поддържа няколко вида водни струи, за да отговори на различни нужди.

Водата се подава от самозасмукващ механизъм и кран, дебитът е 10 л/мин

С функция за защита от температура, автоматично изключване при прегряване и претоварване, водният пистолет елиминира опасностите по време на използване. Литиевата батерия се зарежда със стандарто напрежение AC 100-240V 50/60Hz. В допълнение, към пистолета се предлагат разнообразни аксесоари за удължаване, които правят почистването по-удобно.

В заключение, 60Bar 300W High Power Washer Machine се явява многофункционално решение за измиване под високо налягане. Това е много подходящ уред за миене на автомобили, мотори, велосипеди, за поливане на градини, миене на площадки и други ежедневни почистващи нужди.

Комплектът на водния пистолет включва практични аксесоари за повече удобство

Можете да купите водния пистолет тук: 60Bar 300W High Power Washer Machine – само за €28,19 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „За лесно миене – безжичен воден пистолет 60Bar 300W”

добавете коментар...

  1. Антиматерия

    Тва е за задниците на админа и фъфляка…

Коментар