Brother Франция беше спонсор на WorldSkills Lyon 2024

P-Touch PT-E560BTVP позволява печат на устойчиви етикети, съответстващи на индустриалните стандарти (снимка: Brother)

Brother, специалистът в печата и управлението на документи от повече от 115 години беше един от спонсорите на 47-ото издание на състезанието WorldSkills World Trade, което тази година се проведе в Лион от 10 до 15 септември.

Световноизвестното състезание WorldSkills има за цел да подчертае уменията на младите таланти в множество технически и занаятчийски професии – от хлебарство до водопроводни дейности, електротехници и дори изработка на бижута.

Тази година 1400 състезатели под 23 години от повече от 70 държави се събраха в Лион, за да се съревновават в 59 различни професии.

Brother – доставчик на оборудване за състезанието по електроинсталации 

Brother осигури етикетиращи устройства P-touch PT-E560BTVP за състезателите в категорията електроинсталации. След като получиха заданието си, те трябваше да демонстрират техническо майсторство и бързина на изпълнение, за да представят завършен проект пред група експерти, отговорни за оценяване на резултатите.

Създаден за професионалисти в областта на електрическите и мрежови инсталации, P-Touch PT-E560BTVP позволява печат на устойчиви етикети, съответстващи на индустриалните стандарти. Устройството предлага множество функции, които бяха полезни за участниците в състезанието:

⦁ Голям, осветен дисплей за предварителен преглед на етикетите преди печат;

⦁ Bluetooth връзка, която дава възможност за свързване с компютър, смартфон или таблет и използване на софтуера Brother Pro Label Tool и P-touch Editor;

⦁ Печат на издръжливи етикети до 24 мм ширина;

⦁ Възможност за интеграция на QR кодове, баркодове или лога;

⦁ 6 “бързи” клавиша за лесно създаване на етикети за кабели, блокове, термосвиваеми тръби и други.

Екипи на Brother от Франция, както и от европейската и японската централи на марката, присъстваха на състезанието, за да окажат подкрепа и техническа помощ на участниците.

„Brother е горд, че допринася за успеха на това състезание, като предоставя високотехнологични инструменти, които отговарят на нуждите на младите електротехници и улесняват ежедневната им работа. Чрез това събитие Brother затвърждава своята ангажираност към отличното изпълнение и иновациите, като подкрепя младите таланти в тяхното професионално развитие и признание” – коментира Мари Бруно, продуктов мениджър за етикетиране в Brother France.

За повече информация относно състезанието, посетете https://worldskills2024.com/

съдържание от Brother