CeBIT: Световна премиера на български софтуер

Световна промоция на иновативната бизнес платформа ОРАК R6, създадена от българската софтуерна компания ОРАК, се състоя на CeBIT в Хановер, Германия. Премиерата на продукта по време на световното ИТ изложение беше посветена на националния празник на България и съпътствана с жива демонстрация и атрактивно шоу.

ОРАК R6 е ново поколение софтуерна технология, насочена към глобалния свят на онлайн услугите и онлайн разплащанията. Тя дава възможност на малкия и среден бизнес по света да бъде конкурентен и да има достъп до глобални пазари. Платформата свързва по непознат досега начин бизнес процесите на едно предприятие със социални мрежи, интернет разплащания и глобални услуги.
"Технологията ни въвежда нови стандарти и перспективи пред малкия и среден бизнес независимо от географската му локация. Тя дава реални възможности за повисока конкуретоспособност и продуктивност на предприятията, чрез ефективно използване на интернет и социалните мрежи", сподели главният директор на ОРАК Инженеринг Красимир Стоянов от фирмения щанд на изложението в Хановер.
Платформата бе отличена с два златни медала на Международния технически панаир в Пловдив 2009, където се състоя националното й представяне. По-рано тази седмица премиерът Бойко Борисов връчи на компанията приза за иновативно предприятие на годината.

по темата: „CeBIT: Световна премиера на български софтуер”

добавете коментар...

  1. Light

    Браво бе! айде успехи само!

Коментар