Нетера стартира глобална корпоративна услуга

Глобална услуга за корпоративни клиенти пусна българската компания Нетера. MPLS VPN се предлага в партньорство с една от най-големите телекомуникационни фирми в света – PCCW Global.

Нетера свърза MPLS мрежата си с тази на своя партньор във Франкфурт, за да стартира първата си международна MPLS NNI (Network to Network Interconnection).

Услугата предоставя свързаност между крайни точки, например офисите на корпоративния клиент в различни градове или дори различни държави, и позволява интранет, екстранет и възможности за дистанционен достъп.

Чрез тази развита мрежа Нетера е в състояние да поддържа качество и клас на услугата (QoS/CoS) на всички места, давайки възможност на клиентите да приоритизират трафика си от данни, глас и видео във вътрешната им свързаност. Мениджмънтът на услугата е изцяло изнесен при телеком оператора.

Освен това, корпоративните клиенти на компанията могат да се възползват от гъвкавост и ефективно разпределение на ресурсите, оптималност и сигурност на услугата, както и надеждност без допълнителни разходи, уточниха от оператора.

В момента Нетера може да обхване с услугата не само българския и регионалните балкански пазари, но и да разшири обхвата към Европа, Северна Америка, Азия, Африка, Близкия изток и Латинска Америка.

Коментар