HP с нови услуги за малкия и среден бизнес


Нов набор от услуги на HP подобрява оперативното представяне на малките и средни предприятия, притежаващи центрове за данни. Те отговарят на нуждите от стандартизация, виртуализация, допълнителен капацитет, енергийна ефективност и комплексно управление на търговски среди с множество доставчици, съобщиха от компанията.

Освен това, HP предлага и гъвкаво осигуряване по поръчка на услуги за подобряване на оперативното представяне на организациите и техните дистрибутори и партньори.
Екипите, които оперират с центрове за данни, са изправени пред управлението на все по-сложни и комплексни инфраструктури. Това е особено вярно при внедряване на виртуализации в среди с множество доставчици и операционни системи“, заяви Рон Силимън, главен анализатор в Gartner.
Тези предизвикателства са още по-големи пред бизнеса, притежаващ малки и средни центрове за данни. Компаниите от този сегмент се отличават със зависещи от икономическата ситуация бюджети и ограничения на броя служители. По тази причина именно те трябва да възприемат интегриран подход за осигуряване на оперативна ефективност на цялата среда, намалявайки риска и увеличавайки бизнес резултатите си, смята Силимън.
Новите услуги на HP са налични директно в офисите на компанията и чрез нейните партньори в страната.

Коментар