Bluetooth слушалки с двойно приложение

Полският производител на ИТ аксесоари и периферия Media-Tech пусна на пазара универсално Bluetooth устройство MT3534. Към него могат да бъдат включени всички видове слушалки, използващи стандартен мини-жак сокет, както и стерео колонки, така че MT3534 да се използва и като безжичен трансмитер на звук от компютър към Hi-Fi система.

Bluetooth Necklace Earest MT3534, както е пълното наименование на модела, има мултифункционално приложение – може да се използва като Bluetooth приемник към аудио системи както у дома, така и в колата. Устройството е съвместимо с A2DP профил (разширен профил за аудио разпространение), което го прави подходящо за приемане на сигнал от голямо растояние.
В допълнение, Аудио Видео профилът за дистанционно управление (AVRCP) позволява пълен контрол на мултимедията от самото устройство (play, stop, pause, forward, backward). Комплектът работи с всички устройства, снабдени с Bluetooth технология, като лаптопи, PDA, мобилни телефони и други.
МТ3534 осигурява чист дигитален звук без шумове или фон. Устройството разполага с литиево-полимерна презареждаща се батерия, която осигурява до 3 часа в режим на разговор и до 50 часа в стендбай. В комплекта е включен и USB кабел за бързо зареждане на батерията от свободен USB порт на компютъра.
Слушалките се предлагат на българския пазар от дистрибутора Специализирани Бизнес Системи АД на цена от 54 лева.

Коментар