Sergiwa Antiviral Toolkit възстановява щети от вируси

Софтуерният инструмент Sergiwa Antiviral Toolkit премахва най-честите ограничения (System Restrictions), които вирусите задават, за да прикрият своето присъствие. Програмата връща обратно на потребителя контрола върху компютъра.
Сред най-честите ограничения, обект на манипулация от вирусите, са: Disable Folder Options, за да не виждат потребителите скритите файлове; Disable Registry Tools – за да не се вижда какви програми се стартират при зареждане на системата; и Disable Ctrl+Alt+Del – за да не могат потребителите да видят вируса и други активни приложения.
Sergiwa Antiviral Toolkit предпазва също от инфекции, идващи от преносими медии като флаш дискове. Софтуерът наблюдава, блокира и премахма всеки тип малуер, който използва флаш диск, за да се разпространява.
Добрата новина е, че Sergiwa Antiviral Toolkit, за разлика от традиционните антивируси, не изисква ъпдейти на сигнатурите, за да върши своята работа. Вместо това, програмата използва “умни” техники за откриване на типа на зловредния код, който се опитва да инфектира системата през USB флаш диск.
Преди да използва Sergiwa Antiviral Toolkit, потребителят трябва да изчисти компютъра с антивирусна програма, тъй софтуерният инструмент премахва ограниченията, зададени от вируса, дори когато той е активен.
Платформа: Windows
Даунлоуд: Sergiwa Antiviral Toolkit

Коментар