СуперХостинг.БГ предлага нови параметри на реселърските си планове

След като удвои параметрите на хостинг услугите си за крайни потребители българската компания СуперХостинг.БГ обяви и нови параметри на своите реселърски (дистрибуторски) планове. Както и при стандартните хостинг услуги, увеличението на параметрите на реселърските плановете не рефлектира върху цените, условията и качеството на предлаганите услуги.

„Пускането на нови параметри за реселърите също беше планирано, като предварително решихме да направим миграцията на различните типове хостинг планове последователно. Политиката ни към реселърите отразява желанието ни да дадем възможност на всеки да стартира добавянето на стойност за своите клиенти, предлагайки собствена хостинг услуга, без да му се налага да влага усилия и инвестиции в оборуване, свързаност и поддръжка“ – заяви Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ – „Интернет се развива изключително бързо, все повече IT компании – уеб дизайнери, уеб разработчици, телекоми и други – добавят хостинг към своите цялостни предложения и ние можем да им предоставим високо качество на услугата и денонощно адекватно обслужване.“

СуперХостинг.БГ гарантира на своите реселъри безплатни IP адреси, безплатнo конфигуриране на собствени DNS сървъри, контролен панел (cPanel) на български език, професионална техническа поддръжка, реален UpTime — 99,98 %, тестов акаунт и им позволява да предлагат пълната гама хостинг услуги на компанията. Предприемачите, които изберат партньорството с най-бързо развиващата се компания в бранша, ще могат веднага да добавят хостинг услуги към офертите за своите клиенти, без да се налага да инвестират в сървърно оборудване, в такси за неговата колокация, както и в софтуер за управление на акаунтите. Предлаганите от тях услуги няма да се различават по качество и поддръжка от тези, с които са свикнали клиентите на СуперХостинг.БГ, като това ще им позволи да прилагат собствени бизнес модели.

„За по-малко от четири години СуперХостинг.БГ зае първото място по брой хостнати домейни в България. Сред ключовите причини за нашия успех са непрекъснатите инвестиции, които правим в ново оборудване за съхранение и управление на данни, както и в подобряване качеството на нашата поддръжка. Благодарение на тази политика, днес ние лесно можем да отговорим на нарастващата нужда от хостинг услуги, а реселърите ни могат да се възползват от всички тези ресурси още със стартирането на партньорските взаимоотношения с нас“ – добави Методи Дреновски.

рубрика: Uncategorized

Коментар