Студенти ще участват в бизнес симулация

Студенти от техническите специалности ще се сблъскат с реални казуси в предстоящата този месец тридневна бизнес симулация. Проектът “Бизнесът в действие: Техническото предизвикателство” е по инициатива на AIESEC – София, Технически Университет.

Организаторите поставят предизвикателство пред българското образование с въпроса: могат ли нашите студенти да отговорят на нуждите на бизнеса? Тази година проектът ще се проведе във всички локални секции на AIESEC в страната, а в София ще има 3 издания: националното издание на AIESEC България, “Корпоративна социална отговорност” на УНСС и “Техническото предизвикателство” на ТУ.
Бизнес казусите са предоставени от компаниите SAP Labs, Schneider Еlectric, Infragistics, Bulwork, Interconsult BG и Oskar El. Те са съобразените с компетенциите на студентите и ще се решават съзтезателно по отбори. Участниците ще имат реален контакт с мениджърите на тези фирми, а при добри резултати биха получили покана за съвместна работа, съобщиха от AIESEC.
Бизнес симулацията ще се проведе от 12 до 14 март. Студентите все още могат да кандидатстват за участие, като попълнят формата на адрес: http://tu.aiesec.bg/bip/node/6.

по темата: „Студенти ще участват в бизнес симулация”

добавете коментар...

  1. asd

    Бицнес казусите

  2. asd

    typo again

Коментар