Стартира туристическият онлайн гид MyBulgariaInfo.com

MyBulgariaInfo.com e изчерпателен туристически пътеводител, който дава възможност на хората от цял свят да намерят и научат всичко, което някога са искали и търсели за България. Полезната и актуална за туристите информация е съчетана с възможност за онлайн резервации за настаняване, полети, коли под наем и др., така че пътешествениците да намерят на едно място всичко, което им е нужно, за да планират своята почивка и пътуване.

Сайтът е създаден със свеж и семпъл дизайн, като основният фокус е върху изобилието и качеството на съдържанието. Търсачката на сайта позволява сортиране на обектите в каталога и на база потребителския рейтинг. За всеки от представените в сайта хотели, ресторанти, клубове, магазини, козметични и SPA центрове и др. обекти и услуги, потребителите могат да споделят с останалите своите впечатления като напишат ревю и дадат оценка. Информацията се допълва от много снимки, видео и карти. Регистрираните потребители могат да използват удобния интерактивен инструмент за планиране на пътуване и получават редовно бюлетина с най-новото в сайта.

MyBulgariaInfo.com е част от международната мрежа MyDestinationInfo.com, носител на многобройни награди, която покрива повече от 50 топ дестинации в целия свят и продължава да расте. Сайтовете от групата търпят постоянни подобрения по отношение на дизайн и технологии, което осигурява водещи пазарни позиции за всяка една дестинация. „Като стъпваме на опита на колегите от глобалната мрежа и на база професионализма на нашия български екип, сме убедени, че MyBulgariaInfo.com бързо ще се утвърди като водещ туристически портал. С платформата, която предлагаме ще бъдем максимално полезни както на чуждестранните туристи, така и на българския бизнес.“ – сподели Върбан Колев, маркетинг мениджър на MyBulgariaInfo.com

Коментар