Mindjet представи MindManager за SharePoint

Mindjet, водещият доставчик на решения за сътрудничество и персонална продуктивност, които визуално свързват идеи, информация и хора, обяви официалното пускане на MindManager за SharePoint. Новото решение позволява на отделни потребители и екипи да използват интерактивни изгледи, за да намират, организират и обновяват документи и списъци, за да ускорят проекти и бизнес процеси в Microsoft Office SharePoint Server 2007.

С MindManager за SharePoint компаниите могат да се възползват по-добре от съществуващите бизнес активи, да имат достъп до критична информация по-бързо, да имат нови гледни точки по няколко проекта, чрез възможността на решението да преглежда и представя визуално информация от няколко SharePoint сайта и списъка. Двупосочната интеграция с Office SharePoint 2007 позволява на потребителите да взаимодействат динамично със съдържанието на техния десктоп и осигурява връзки за изглед и обновяване на данни от вграденият MindManager браузер.

“MindManager за SharePoint е перфектното допълнение за подобряване работата на SharePoint потребители. Възможността да намират по-лесно, прегледат и обновят съдържание на документи в няколко SharePoint сайта и списъка ще увеличи драстично индивидуалната продуктивност и ще ускори процесите, управлявани от екипи”, твърди Ричард Патердън, съосновател на BrightStarr, консултантска агенция за SharePoint, която доставя крайни решения за SharePoint. „В BrightStarr, ние не само използваме MindManager за SharePoint, но също така го предлагаме на нашите клиенти, за да могат да увеличат общата възвръщаемост на инвестицията в SharePoint и Microsoft Office.”

Ключови функции на MindManager за SharePoint включват:

Интерактивни карти на сайтове: С няколко кликвания на мишката, потребителят може да създаде интуитивно и лесно за навигация визуално представяне на съдържанието на SharePoint Server 2007, което помага на екипите да видят всичко – от цялостната картина до най-малкият детайл.

SharePoint Server 2007 визуализация:
Използвайки пълната сила на MindManager, Потребителите могат да намерят, филтрират и обновят информация, съхранявана в няколко SharePoint Server 2007 сайта и списъка. Изгледите могат да включват документи, задачи, проблеми, календарни събития, съобщения, изображения и линкове. Съдържанието свързано с двете платформи може да бъде редактирано и автоматично презаредено за сътрудничество в реално време и повишена продуктивност.

Визуална организация:
Потребителите могат да организират визуално информацията, за да получат задълбочен поглед по няколко проекта или процеси, управлявани чрез SharePoint 2007. В консолидираните изгледи на MindManager, потребителите могат да сортират, търсят и филтрират съдържанието на много проекти, за да увеличат тяхната продуктивност.

Дашборд карта:
Потребителите, които изберат тази опция могат незабавно да генерират дашборд карта, която представлява техните задачи, проблеми и предстоящи календарни събития за един или повече сайта.

Търсене на съдържание в SharePoint 2007:
Потребителите могат да търсят по ключови думи в един или повече SharePoint 2007 сайта, като всички резултати се визуализират и достъпват директно от MindManager

Интеграция с Microsoft Office & Outlook:
MindManager за SharePoint дава възможност на потребителите да записват и организират информацията във визуална форма, която увеличава качеството на проектите, стратегическо планиране и изготвяне на презентации. Потребителите могат да създават реалистични и дейни планове в Microsoft Project 2007, визуално очертаят и експортират техните данни в Microsoft Office Word и трансформират техните идеи в неустоима Microsoft Office Power Point презентация.

С решение, което се използва от повече от 1.5 милиона потребители в цял свят в 48 от 50-те „Най-иновативни компании в света” на BusinessWeek, Mindjet има доказан опит в подпомагане на екипи и организации да успеят с почти всяко бизнес предизвикателство чрез лесен за употреба и лесен за разбиране визуален интерфейс. Чрез визуализация потребителите могат да се възползват от бизнес активи като SharePoint Server 2007 по интуитивен, редактируем и деен начин да увеличат продуктивността и да доведат бизнес резултати.

Коментар