Sony отвори търговски център във Варна

Sony разширява веригата си от представителни магазини с откриване на „Сони Център” във Варна. След София и Пловдив, това е третият град, в който японската компания отваря собствен магазин с пълната гама продукти и аксесоари.

„Сони Център” пресъздава идеята за високотехнологична среда, в която клиентът да може да се потопи в света на забавлението, да получи компетентна помощ и консултация при избора на своя продукт, поясниха от компанията.

В магазина са изложени актуални продукти в сферата на аудио и видео техниката, домашното забавление, комуникационните и информационните технологии, както и необходимите за тях аксесоари в различни цветови гами.

"Във всеки един от нашите "Сони Центрове" прилагаме най-новите стандарти в продуктовия мърчандайзинг и интериорния дизайн", заяви регионалният директор на Sony за Албания, България и Македония – Ангел Кугийски.

Консултантите в магазина преминават през международни програми за обучение, които се организират за всички служители на компанията в Европа. От 2009 година "Сони Център" предлага възможност за предварителни поръчки на най-новите продукти, както и програма за своите лоялни клиенти.

Коментар