Vivacom награждава дипломанти от Технически университет – София

София, 12 март 2010 г. – Най-големият телекомуникационен оператор VIVACOM награди студенти от Техническия университет в София на празнична церемония на 11 март. Първите трима по успех дипломанти бакалаври от специалност „Телекомуникации” получиха ваучери за обучение на стойност 600 лева. Днес компанията ще отличи и най-добрите трима магистри.

„Като социално отговорна компания VIVACOM е горда да подкрепи младите таланти в областта на телекомуникациите и да поощри техните постижения”, сподели Емил Георгакиев, технически директор „Експлоатация и архитектура на мрежата” на VIVACOM. ”Студентите, които компанията днес отличи, ще имат възможност да получат допълнително специализирано обучение и да усъвършенстват практическите си умения”, допълни той.

Това е поредната инициатива в сферата на образованието и личностната и професионална реализация, която VIVACOM подкрепя. Компанията планира още инициативи насочени към студентите, най-мащабната, от които е станалата традиционна лятна стажантска програма.

Коментар