Инструмент на HP намалява бизнес риска

Софтуерен инструмент на HP помага на организациите да намалят бизнес риска чрез прозрачно управление на записите. Новата система отговаря на увеличаващите се изисквания за законово съответствие и прозрачност.

HP TRIM 7 позволява на организациите прозрачно да управляват всички свои записи на SharePoint Server в една единствена среда, независимо от източника. Това включва както документи, така и информация от SharePoint Server блогове, уикита, дискусии, календари и др., поясниха от компанията.

"HP TRIM разширява приложенията на платформата SharePoint. За нашите общи клиенти това предоставя възможност за реализиране на инвестиции в двете технологии", заяви Триша Буш, директор на Microsoft SharePoint.

HP TRIM 7 прозрачно прихваща, търси и управлява всички типове физическа или електронна бизнес информация, вкл. Microsoft Office SharePoint Server 2007 и следващата версия SharePoint Server 2010.  

Модулът архивира специфични обекти в SharePoint Server или цялостни сайтове от SharePoint Server в HP TRIM. Това става дискретно, като позволява на клиентите да използват сайтовете от SharePoint Server офлайн и същевременно да имат достъп до информацията.

Коментар