Пишете много за това, което ви харесва, във ваш блог

Блоговете, или т. нар. интернет дневници, както са познати у нас, са хитът на Интернет пространството в САЩ от 2004 г. насам. Най-известната дума поставяна във формата за търсене на Google през 2005 г. е “blog”.
От края на 2005 г. до сега, блоговете се превърнаха в основно средство за изразяване на мнение от отделния човек, във всяка демократична страна.
Защо блоговете са важни?
Защото дават възможност на всеки да пише по любимата си тема, да изрази мнение и да постави всеки въпрос или проблем на вниманието на много хора. Блоговете са и важно средство за комуникация и за сверяване на часовника. Затова и ние поддържаме този блог и казваме в него, какво мислим за разлини неща. Това обаче не е новина. Новото при FColor.bg е, че до края на месец декември предоставяме специален блог уеб хостинг план за всеки, който иска да пише по важна за него и значима за обществото тема.
За какво да пиша?
Това могат да бъдат здравеопазване, технологии, българска или световна политика, образование, проблеми на младите хора, пътувания, спорт, наука, животни или каквато и да е друга тема. За нас е важно да харесвате това, за което пишете. Имаме едно единствено условие – блогът ви да бъде позитивен и по този начин да дава принос за равитието на определената тема или сфера.
FColor.bg ще ви предостави напълно безплатна и лесна за ползване интернет платформа, за да развивате дневника си. Ще ви дадем и нещо повече – възможност да печелите пари, през рекламната система на партньарите ни от NewPlay.bg.
Обещаваме ви също така да ви помогнем с технологията и стила на писане, така, че вашият блог да стане успешен. Няма да ви учим как да пишете, а по-скоро ще ви кажем, какъв според нас е моделът за създаване и утвърждаване на успешен блог. Всъщност ще напишем отделна тема за това, тук в Blog.Fcolor.bg.
Обадете се на FColor.bg и поискайте своя блог. Можете да направите това на тел. 02 489 10 70 или да попълните формата за контакти на уеб сайта ни.

Коментар