Саймикс България организира за първи път ново обучение на APICS

Глобалният сорсинг предлага най-големи възможности за намаляване на разходите за снабдяване. Въпреки, че глобалното снабдяване никога не е било по-силно застъпено от сега, много компании все още не знаят как и от къде да започнат.

За да помогне на компаниите да определят техните нужди и скрити проблеми APICS представя нов практически семинар на тема Глобален Сорсинг или „Как да се справим с предизвикателствата на глобалните доставки”. Този семинар е подходящ за участници, които искат да разбера ключовите проблеми и сложност на сорсинг алтернативите в международна страна. Семинарът посочва много възможности, чрез които компаниите могат да се възползват от международния капитал, за да увеличат тяхната конкурентна сила.

Практическият семинар включва четири основни теми:

Въведение: Събиране на информация за предимствата и недостатъците на глобалния сорсинг. Разглежда въпроси свързани с избора на логистични партньори, квалификация на доставчици и определяне стабилността на веригата от доставки.

Глобални Доставчици: Научете се как да локализирате и проучвате международните доставчици и как да направите оценка на потенциалните пазари в други държави.

Между културни отношения: Открийте предизвикателствата на глобалните вериги от доставки. Научете се как да поддържате продуктивна комуникация с международните доставчици.

Логистични изисквания:
Открийте как да изградите стратегия за глобална логистика. Разберете как да използвате правна терминология, управлявате съответната документация и парични потоци.

Семинарът „Как да се справим с предизвикателствата на глобалните доставки” ще се води от г-н Честър Фрейм, CPIM, CSCP –  лектор и управленски консултант с международен опит в областта на ефективното управление на запасите, производството и прилагане на концепции като Lean, 6 Sigma и Kaizen. Господин Фрейм има повече от 28 години практически опит в областта на операционния мениджмънт и логистиката обучавал и консултирал компании като Tyco, Thomson Consumer Electronics, Philips, Cummins, Johnson & Johnson, General Electric, Johnson Controls, Delphi, Lexmark и Lear. Чет има Зелен Административен Колан по Шест Сигма.  Един от водещите APICS инструктори Чет е инструктор на самите инструктори и ръководи TEAM Process в APICS.

Саймикс България е APICS International Associate за България от 2004г. и Център за подготовка и провеждане на сертификационните програми и изпити на APICS The Association for Operations Management – CPIM (Certified in Production and Inventory Management) и CSCP (Certified Supply chain Professional), Обучение в сферата на операционния мениджмънт – управление на веригата от доставки, логистика, управление на производството, управление на запасите.

Коментар