Интралот участва в Световния икономически форум

ИНТРАЛОТ беше един от основните участници и спонсори на Световния икономически форум (WEF), който се проведе на 23 и 24 ноември 2006 година в Истанбул, Турция. Повече от 400 бизнес лидери от целия свят присъстваха на форума, озаглавен „Обединение на регионите – създаване на нови възможности”.
Световният икономически форум е независима международна организация, която насърчава диалога между правителствените лидери, академичните среди и бизнеса с цел подобряване на условията на живот в света.
Представители на ИНТРАЛОТ получиха възможност да се срещнат с лидери на турската икономика и да обсъдят въпроси, свързани с дейността на ИНТРАЛОТ в страната, както и предстоящите национални приватизационни проекти. Такива срещи бяха проведени и с лидери от съседни страни, по време на които бяха набелязани възможностите за съвместен бизнес на съответните пазари.
„С нашето спонсорство и участието ни в Световния икономически форум ние не само подкрепяме отделната институция, но също и страната домакин, в която ИНТРАЛОТ е най-големият гръцки инвеститор в извънбанковия сектор. Целта ни е да капитализираме новопридобития си опит заради бъдещия растеж на ИНТРАЛОТ и гръцката бизнес общност”, каза г-н Константинос Антонопулос, главен изпълнителен директор на ИНТРАЛОТ.

Коментар