Нова антипиратска защита в Windows 8

Microsoft планира да засили антипиратската защита в следващите версии на своята операционна системата Windows. Компанията търси да назначи старши инженер по разработки, чиято нелека задача ще бъде да създаде нова защита срещу хакери, предаде msftkitchen.com.

В обявата се посочва, че позицията разкрива големи възможности за ръст в кариерата и че "не е за хора със слаби сърца". От кандидата се очаква да помогне в създаването на мощна платформа, която да защити продуктите на Microsoft от пирати.

Към момента е известно твърде малко за операционната система Windows 8. Microsoft ще форсира разработката на следващата ОС през юли тази година. Предполага се, че Windows 8 ще излезе най-рано през лятото на 2011-а, но информацията не е потвърдена от Редмънт.

Неотдавна висш представител на Microsoft хвърли бомбата, като каза, че новата ОС ще бъде "шокиращо" различна. Според Джон Мангелаарс, вицепрезидент на направлението за потребителски продукти и онлайн услуги на Microsoft EMEA, Windows 8 ще надвиши всички очаквания.

по темата: „Нова антипиратска защита в Windows 8”

добавете коментар...

  1. tctc

    Ейй няма да им дойде ума в главата на тия…

  2. TechNews.bg

    po-intersnoto e, che tyrsiat specialist da im, swyrshi rabotata. Na wremeto kupiha DOS za $50K.

  3. light_inf

    каквото и да правят, все ще бъде хакнат 😀

Коментар