Изграждане на офис за по-малко от час

Интегрирано решение на Lotus и Xerox дава възможност на малки и средни фирми да изградят напълно функциониращ офис за по-малко от час, стана ясно миналата седмица на конференцията Lotusphere Comes To You 2010 в София.

За първи път у нас беше демонстрирана интеграцията на принтери Xerox и Lotus Foundations в цялостно решение за управление на потребителите, електронна поща, календари и задачи, както и за създаване, споделяне и управление на файлове и документи с включена защита на данните.

Интеграцията се осъществява посредством решението Xerox OfficeNow!, което използва IBM Lotus Foundations за автоматично настройване, конфигуриране и интегриране на Xerox мултифункционален принтер в ИТ средата на клиента.

На конференцията, организирана от IBS България, беше показано и едно от най-добрите решения за документооборот и управление на процеси. Свен Ханесон, вицепрезидент на GoPrо (водещ доставчик на решения и услуги за публичните администрации в цяла Европа), демонстрира GoPro Case Management Solution за IBM Lotus Notes и Websphere Portal.

Решението дава пълната функционалност за управление на документи, контрагенти, кореспонденция и информация, възможности за автоматизация на процесите и изграждане на портал за самообслужване (Self Service Portal) като център за електронни услуги за гражданите. GoPro е подходящо както за изграждане на решения в публичната сфера, така и за всяка организация, обслужваща множество крайни потребители като телекоми, банки, застрахователни компании и доставчици на битови услуги за населението.

Коментар