Модна верига навлиза у нас с IBM технологии

Една от най-големите световни модни търговски вериги навлезе на българския пазар с IBM POS оборудване. Магазините на Inditex разчитат на системи IBM SurePOS 700 с 15-инчов сензорен монитор, киоски и фискални принтери, съобщиха от изпълнителя на проекта – Ай Би Ес България.

Inditex обединява марки като Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home, Uterqüe. Веригата има 4607 магазина в 74 страни.

IBM SurePOS 700 е система от следващото поколение, която поддържа широка гама от приложения и е лесна за употреба. Използва процесор Intel Pentium 4, DDR памет и DMA твърд диск.

Системата довършва транзакциите при спиране на електрозахранването и позволява лесно включване на допълнителни устройства.

Ултракомпактното устройство IBM Anyplace Kiosk съдейства за по-бързо и удобно обслужване в търговските вериги. Фискалните принтери IBM 3-station осигуряват печат с високо качество и и отчети, съобразени с фискалната политика на всяка държава.

В продуктите на IBM за ритейл сектора е заложен над 30-годишен опит в областта на POS (point-of-sale) решенията. Характерни за тях са високата надеждност, както и възможностите за конфигуриране и оптимизиране на разходите, които ще позволят на Inditex да отговори на нуждите на клиентите си в България.

Коментар