ICN.Bg стартира нова партньорска програма

Хостинг доставчикът ICN.Bg стартира обновена и достъпна за всички Affiliate програма. Участниците в нея могат да печелят чрез препоръки на услугите на компанията към бъдещи потребители, без да им се налага да инвестират.

Услугите Affiliate (съдружник/партньор) са изключително популярни по света. На базата на определен код или линк, даден интернет потребител печели от референции или препоръки на услугите на определена фирма.

За всяка активирана услуга на потребител, която е поръчана по уникална референция, участникът в програмата ще получава процентна отстъпка, която се начислява в специално създаден за целта акаунт или във вече съществуващ такъв към ICN.Bg, уточниха от компанията.

Независимо дали потребителят поддържа собствена страница или просто обича да сърфира в интернет, той има възможност да получава прогресивно нарастваща комисионна, в зависимост от регистрирания брой пакети от препоръчаните от него клиенти.

Участниците в програмата получават уникален линк от типа: http://www.icn.bg/?referer=your-user, който могат да заложат, където пожелаят – в графичен банер, текстов линк, препоръка в личен блог или форум, като този линк ще им носи дивиденти. Достъпни са и различи размери банери от ICN.

Коментар