Допълнителни пакети с включени услуги правят мобилният план гъвкав

София, 12 април 2010 г. – Седем възможности за надграждане на съществуващите абонаментни планове според конкретната нужда и желание на клиента започва да предлага VIVACOM. Така всеки потребител ще може да създаде мобилна услуга по свой избор, независимо от тарифата, на която е в момента и така да оптимизира разходите си за телекомуникационни услуги.

Националният телеком предоставя седем добавки с включени услуги, които клиентите най-често търсят при избора на определен план. Абонатите на VIVACOM ще могат да избират един или няколко допълнителни пакети, в зависимост от потребностите им в съответния момент – за сърфиране в интернет, за разговори към всички фиксирани и мобилни оператори в България, за неограничени разговори в група, за обаждания към всички фиксирани мрежи в Европа или към всички мрежи в целия свят, както и два пакета, осигуряващи атрактивни цени съответно за разговори и SMS-и в мобилната мрежа на оператора

С “+VIVA” всички разговори в мобилната мрежа на VIVACOM са на цена от 0.01 лева, като за това клиентът заплаща допълнителна месечна такса от 6.90 лв. Ако абонатът има необходимост от повече минути за национални разговори – може да избере добавката „+BG”- с 50 или 100 минути към всички фиксирани и мобилни оператори в страната срещу съответно 8.90 или 15.90 лева на месец.

Допълнителният пакет „+GROUP” предоставя възможност за неограничени разговори с 1, 2 или 5 телефонни номера от мобилната мрежа на VIVACOM, срещу съответно 2.90, 4.90 или 6.90 лева месечно.

 „+SMS” осигурява специална цена от 0.01 лева за SMS в мобилната мрежа на VIVACOM. Услугата струва 2.90 лева на месец. Тези, които искат да сърфират в Интернет в движение, могат да добавят, както и досега,,30, 150 или 750 MB за интернет трафик чрез трите пакета “+DATA”. 

 За клиентите на оператора, които водят повече международни разговори са създадени екстрите „+EUROPЕ” и “+WORLD”. Първата предлага 80 минути за разговори към фиксирани оператори в Европа, както и мобилни и фиксирани мрежи в САЩ и Канада срещу 5 лева месечно. Предложението “+WORLD” дава възможност за 30 минути на месец разговори към всички мобилни и фиксирани оператори в целия свят на цена от 10 лева. И при двете опции неизразходваните включени минути в пакета автоматично се прехвърлят за следващия.

 С новата, разширена линия от допълнителни пакети, VIVACOM предоставя още по-голяма свобода и гъвкавост на своите клиентите да създадат абонаментни планове по свой избор.

Коментар