СуперХостинг.БГ е генерален спонсор на Р2Р конференцията

Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ за поредна година е генерален спонсор на Р2Р конференцията, която ще се проведе на 24 и 25 април 2010 г. във Велико Търново. С лекция на тема „Хостинг в облака или облак в хостинга”, посветена на бъдещето на хостинг услугите, управителите на компанията Любомир Русанов и Методи Дреновски ще открият програмата в поток WebTech 2010. Тяхната лекция ще започне на 24 април, от 14:00 ч. в Зала Преслав на Интерхотел „Велико Търново“.

„Р2Р конференцията се наложи като водещото ежегодно събитие на българската общност от уеб програмисти, дизайнери и маркетолози. От него са се зародили не една и две идеи, повлияли на бранша, а сред гост – лекторите винаги има световни имена в сферата на интернет технологиите.  Ние сме изключително доволни от участието си на миналогодишното издание на форума и затова подкрепата на тазгодишната конференция е повече от логична стъпка за нас” – посочва Любомир Русанов.

P2P Конференцията във Велико Търново е едно от най-популярните събития за уеб-програмиране и бизнес в мрежата, което стъпва на традициите на популярни прояви, като WebTech, barCamp и blogCamp. Форумът ежегодно привлича българската уеб общност, а сред лекторите на предишни негови издания са били световно известни имена като Ричард Матю Столман, Дерек Ретанс, Ландон Брадшоу, Марко Хасинен, Кай Арно и др.

Коментар