Продуктите на LANDesk Software жънат успехи

Три награди за продуктови иновации спечели компанията LANDesk Software – лидер в управлението на жизнения цикъл на компютрите, защитата и управлението на ИТ услуги. 2010 Product Innovation Awards на справочника Network Products Guide отличават иновативни високотехнологични продукти, които променят стандартите във всички сфери на ИТ, съобщиха от Ай Би Ес България, доставчик на LANDesk решения у нас.

Продуктите на LANDesk са водещи в категориите за управление на активите, мениджмънт и сигурност. В първата от тях е отличен LANDesk Asset Lifecycle Manager 4.0, който дава на ИТ специалистите възможност за отчетност и контрол на активите през целия им жизнен цикъл. ИТ специалистите могат да видят и проследят един актив още преди той да е купен и дори след като е освободен от ниво на потребител до целия дейта център.

LANDesk Security Suite 9 взима награда в категорията цялостно решение за сигурност. Това е продукт за управление, който дава достъп на ИТ екипите до сигурни отдалечени и управлявани устройства. Помага да се подсигурят данните в организацията и съответствието със стандартите в индустрията чрез изчерпателно оценяване.

В категорията управление и сигурност печели LANDesk Management Suite 9. Решението дава на ИТ мениджърите да имат пълен контрол над ИТ средата, независимо от размерите й. Management Suite 9 осигурява поглед над всичко, което се случва в мрежата – устройства, запазена информация, конфигурации, OS, скорост на процесора, инсталирана памет, обем на твърдия диск, работещи приложения и много други  – всичко това от една централизирана база данни.

В качеството си на партньор на LANDesk, Ай Би Ес България предоставя специализирани, персонализирани решения в областта на управлението на десктоп системи, сървъри и ресурси, HelpDesk и мрежови мениджмънт, като използва пълния пакет LANDesk Management Suite.

Коментар