Germanos отвори най-новия си магазин с премиера на HTC Desire

София, 21 април 2010 г. – GERMANOS откри своя най-нов и най-голям досега магазин със специално събитие в THE MALL, най-големия търговски център в България. 

Това е 143-я магазин от веригата, който на площ от над 130 кв. м. ще предложи най-новото в света на технологиите и комуникациите. Единайсет висококвалифицирани специалисти ще се грижат за качественото обслужване на клиента и ще предлагат подробна информация за всички продукти и услуги, които GERMANOS предлага на пазара.

Първите клиенти на магазина бяха консултирани и обслужени от актьора Дарин Ангелов, когото милиони българи познават от рекламните кампании на GERMANOS. Лицето на GERMANOS демонстрира отлични познания в сферата на мобилните технологии и специално отношение към клиента.

По време на събитието, бе представен за първи път у нас дългоочакваният смартфон HTC Desire, който GERMANOS и GLOBUL ще предлагат ексклузивно на българския пазар.

HTC Desire притежава един от най-модерните дисплеи – огромен 3,7-инчов, AMOLED дисплей, който повишава качеството и увеличава съдържанието, без значение дали е видео, снимки или интернет страница. HTC Desire се захранва с 1 GHz Snapdragon процесор и разполага с GPS, 5 MP камера с автофокус и LED светкавица с geotagging функционалност. С интерактивния потребителски интерфейс HTC Sense потребителите получават достъп до съвсем ново изживяване, а приложението FriendStream позволява бърза, лесна и удобна работа с няколко социални мрежи едновременно.

GERMANOS предлага HTC Desire на атрактивната цена от 539 лв. с абонаментната програма GLOBUL WEB&TALK Ultra, която включва неограничени разговори и SMS в мрежата на GLOBUL, неограничено потребление на мобилен интернет, 150 MMS-а в мрежата на оператора и 90 минути за разговори с другите национални мрежи.

Актьорът Стефан Данаилов, напоследък звезда от сериала „Стъклен дом”, стана първия клиент на новия магазин на GERMANOS и първия собственик на HTC Desire в България и потвърди реномето си на познавач и ценител на стила.

Отново по случай откриването на най-новия магазин от веригата GERMANOS, един от първите му посетители успя да закупи HTC Desire на невероятно ниска, предложена от него самия цена в търг, организиран и ръководен от Бианка от телевизионното предаване „Станция Нова”. До края на април още трима клиенти на GERMANOS в THE MALL ще могат да спечелят HTC Desire в промоцията, организирана специално и единствено за клиентите на новия магазин от веригата. 

Коментар