Балкан Сървисис и Altec са официални партньори на ИТ форум

Промяната в приоритетите на финансовите институции и засилващият се интерес към ефективно управление на разходите, за сметка на доскорошния стремеж към експанзия беше във фокуса на тазгодишната лекция на консултантската компания Балкан Сървисис в рамките на Дванадесетия финансов ИТ форум „Новите бизнес тактики зад ИТ стратегиите на финансовия свят“. Балкан Сървисис и гръцкият разработчик на ERP системи Altec са официални партньори на тазгодишното издание на станалия традиционен форум за финансови технологии. Събитието се организира от Ай Си Ти Медия и се проведе на 20 април 2010 г. в столичния хотел Шератън, под егидата на Българската народна банка и Комисията за финансов надзор и за пореден път събра представители на водещите финансови институции у нас.

С лекция на тема „Atlantis ERP Financials – ефективно решение за управление на разходите на финансовите институции“ Филип Мутафис управляващ партньор в Балкан Сървисис разгледа въпросите, свързани с успешните инструменти и решения за цялостно управление на разходите в компаниите от сектора. Предлаганото от компанията решение Atlantis ERP е напълно локализирано и е съвместимо с всички изисквания на българското законодателство и финасово-счетоводна практика.

„Нашата компания има над шестгодишен опит от внедряване на бизнес решения в банки и финансови организациии. Това ни позволява да предложим на своите клиенти бързо и ефективно решение, което да започне да се изплаща веднага след внедряването си. Натрупаната от екипа ни експертиза е особено актуална в контекста на ограничените бюджети“ – посочва Филип Мутафис. Сред клиентите на Балкан Сървисис от финансовия сектор са УниКредит Груп, Първа инвестиционна банка, Банка Пиреос, Емпорики Банк и др.

Коментар