Multirama празнува пет години в България с отварянето на осмия си магазин

София, 21 април, 2010. МULTIRAMA България празнува пет години присъствие на българския пазар с официалното отваряне на своя осми магазин в най-новия мол (бул. „Цариградско шосе” 115з).

Новият магазин на МULTIRAMA, едно от най-успешните приложения на концепцията за модерна търговска верига за компютри и периферия в Европа и региона, покрива площ от 600 кв.м. търговска площ и се намира близо до входа на новия Мол.

Откриването на новия магазин е част от политиката на компанията да присъства на всички ключови за корпоративните и индивидуални клиенти места. Решението на MULTIRAMA да открие своя най-нов магазин в The Mall се дължи на стратегическото място на комплекса, който е един от най-големите и най-посещаваните търговски центрове в столицата на България.

В осмия шоурум на MULTIRAMA ще работят 19 PC експерти, които ще са готови да консултират всички клиенти на магазина.

MULTIRAMA ще предостави на своите приятели специални оферти и намаления, по случай петата годишнина на търговската верига. Намаленията и оферти на новия магазин MULTIRAMA в The Mall ще са валидни през първата седмица от отварянето на магазина.

Г-н Аристотелис Фотилас, генерален мениджър на MULTIRAMA България ООД добави: „Ние сме горди, че днес отваряме нашия осми магазин. MULTIRAMA е най-голямата търговска верига в региона за компютри и периферия, която бележи стабилно развитие. Има ли по-добро доказателство за това от лоялността и предпочитанията на нашите клиенти? В бъдеще още магазини ще отворят врати в столицата и в други градове на България. Ние благодарим на нашите клиенти и ги каним да останат с нас и да ни последват в това невероятно пътешествие в иновациите на ИТ света на бъдещето”.

Коментар