РИСК Електроник подписа директен договор със Supermicro

РИСК Електроник подписа директен договор за партньорство с производителя на сървърни решения Supermicro. Българската компания придобива всички права да влага продуктите на Supermicro в своето производство на сървъри с марка RISK Profiline, както и да извършва гаранционен и извън гаранционен сервиз за тях.

Продуктите на Supermicro са базирани на архитектура х86. Всяко едно решение е съобразено с екологичните изисквания в ИТ индустрията и бива подлагано на продължителни серии от тестове преди да достигне до крайния потребител, уточниха от РИСК.

Сървърните решения, базирани на технологии на Supermicro, са разнообразни и адаптивни, като намират приложение за обработка на големи масиви от информация чрез изграждане на високо производителни клъстерни и сторидж системи.

РИСК е доставчик на компютърна техника в голяма част от банковия, застрахователния, телекомуникационния и медийния сектор у нас, както и в петролния бизнес. Компанията разполага със сервизни възможности на територията на цялата страна.
 

Коментар