AutoMaster RoadShow посети София

27.04.2010 г., София – Световно известната компания ADP Dealer Services, в партньорство с Intelligent Systems, организира българското събитие – част от кампанията ADP Dealer Services OEM Roadshow, която се провежда в редица водещи европейски градове тази пролет. Това е първото събитие от този род, чиято основната цел бе да представи официално компанията ADP и предимствата, които нейните продукти и услуги предоставят на дилърите и вносителите на автомобили.

ADP Dealer Services е отскоро в България, но присъства на световния пазар вече дълги години, през които е наложила своите продукти като надеждни инструменти за управление на бизнеса на автомобилните компании. AutoMaster Dealer Management и Importer Management системите са внедрени в над 800 организации с 23 000 потребители в 40 страни и за 30 различни марки автомобили. AutoMaster е одобрен и препоръчан продукт от голяма част от автомобилните производители и е напълно интегриран с техните системи, което осигурява по-бърза и улеснена връзка дилър-производител.

Лектор на събитието беше г-н Janek Prümmel, Мениджър Ключови клиенти, ADP Dealer Services, който от дълги години работи в автомобилния сектор и отговаря за ключовите пазари на компанията. „ADP е една от най-големите компании в света, стремяща се винаги да осигурява на клиентите си качествени продукти и услуги, които да отговарят възможно най-пълно на техните нужди и изисквания. AutoMaster е продукт, доказал своята надеждност, ефективност и приложимост на пазарите в много страни по света. Сигурни сме, че решението ще допадне и на българския потребител”, сподели той.

От страна на Intelligent Systems участие взе г-н Калин Цветанов, който също притежава значителен опит от работата си с компаниите от автомобилния бранш. Г-н Цветанов коментира: „Ситуацията в автомобилния сектор в момента не е особено благоприятна. Продажбите на всички марки автомобили отбелязват спад, а с това и приходите на фирмите, като същевременно разходите продължават да растат. Сега е момента автокомпаниите да оптимизират бизнеса си, за да могат да запазят пазарния си дял и да останат конкурентноспособни. AutoMaster вече реализира успешно проект за един от най-големите дилъри на OPEL и Chevrolet у нас – фирма Каргоекспрес, която от този месец успешно работи със системата”.

На семинара беше направена демонстрация и на самото решение AutoMaster. Консултантите от Intelligent Systems представиха реални бизнес процеси, протичащи в автокомпаниите и споделиха част от своите впечатления и някои от най-интересните моменти при реализирането на множество проекти в различни по-големина компании. В края на конференцията бяха очертани основните проблеми, последните тенденции и бъдещите перспективи в автомобилния бранш както у нас, така и в глобален мащаб.

Коментар