Globul пръв предлага Sony Ericsson Xperia X10 в България

София, 3 май 2010 г. – GLOBUL пръв предлага на българския пазар Sony Ericsson XPERIA X10 – Първия смартфон на компанията базиран на платформата Android.

Дългоочакваният Sony Ericsson XPERIA X10 притежава 4-инчов чувствителен на допир капацитивен дисплей, 1 GHz-процесор Snapdragon, 8 мегапикселова камера с автофокус, стабилизация на образа, видеозапис, възможност за разпознаване на лица и LED светкавица, акселерометър и сензор за близост, GPS и Wi-Fi свързаност.

Sony Ericsson XPERIA X10 е перфектен за работа със социални мрежи, тъй като притежава уникалните функции Timescape и Infinite button, които събират на един екран цялата комуникация с даден контакт от Facebook и Twitter, електронна поща и SMS. В допълнение идва и функцията Mediascape, която дава цялата информация, налична в телефона и онлайн, за любими изпълнители и артисти.

Sony Ericsson XPERIA X10 ще се предлага в магазините на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори Internity и Global Net Solutions за само 31,90 лв. на месец с двугодишен договор за абонаментната програма GLOBUL WEB&TALK ULTRA. Програмата включва неограничени разговори и SMS в мрежата на GLOBUL, неограничено потребление на мобилен интернет, 150 MMS-а в мрежата на оператора и 90 минути за разговори с другите национални мрежи.

Коментар