Диджи Електроникс си партнира с Apacer

Диджи Електроникс допълни гамата си от сторидж продукти с памети на Apacer Technology Inc. Споразумението между двете компании вече се материализира с първата доставка от тайванския производител, съобщиха от дистрибутора.

„Нашите контакти с Apacer са отскоро, но вярваме, че усилията ни ще доведат сравнително бързо до разширяване на позициите на този бренд у нас”, коментира Анна Табакова, търговски директор на Диджи Електроникс.

В първата доставка присъстват обявените съвсем наскоро USB 2.0 флаш модули Apacer AH128 и AH129 от серията Handy Steno. Те са прахо- и водоустойчиви, със съвременен дизайн (първите са насочени към мъжката, а вторите – към дамската аудитория) и капацитети от 4 до 16 GB.

Друг нов модел е AH328, който се отличава с естетически издържана външност и е насочен към мъжете-потребители. Капацитетите на AH328 варират от 4 до 32 GB.

Интересен продукт е и мултимедийният плейър AL460, който възпроизвежда голямо разнообразие видео и аудио формати. Моделът разполага с разнообразие от изходи за съвременните телевизори (вкл. HDMI) и може да пуска пуска файлове от източници, свързани чрез USB2.0 или Ethernet LAN интерфейс.

Предложенията на Apacer се допълват от външните дискове AC202 с капацитет 320 и 500 GB и DRAM паметите (DDR2 и DDR3) за настолни РС.

Коментар