Multirama и ESL България организират най-голямото гейминг събитие

04 Май 2010, София Multirama България, най-голямата специализирана верига магазини за компютри и периферия в страната, подготвя страхотна арена за изява на младите и младите по душа хора. Заедно с ESL България, Multirama организира ESL Gaming Weekend: най-голямото гейминг събитие в България на годината! То ще се проведе в THE MALL в София, бул. Цариградско Шосе 115 на 08 и 09 Май. Там запалените играчи ще премерят сили в три турнира: StarCraft: BroodWar, World of Warcraft и Super Street Fighter. Участието в турнира по StarCraft: BroodWar е само с покани, а битката в World of Warcraft ще е още по-оспорвана, защото първите четири отбора ще се класират за про сериите и за първия сезон на World of Warcraft като дисциплина в НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ. И това не е всичко!

Истинските фенове ще кажат „Довиждане!” на класическата игра StarCraft: BroodWar и ще могат да играят ПРЕД-ПРЕМИЕРНО бета версията на Starcraft II напълно безплатно на 20те супер мощни компютъра, осигурени от Multirama. Победителите от мини турнирите по Starcraft II ще се сдобият с ключ за бета версията на играта.

Актуални резултати от събитието, галерия, и живо излъчване на турнирите може да бъде наблюдавано на http://www.esl.eu/bg/game_weekend

Коментар