JAR Computers обяви 10% отстъпка за всички покупки онлайн

Българската технологична верига JAR Computers обяви 10% намаление на цените на всички свои продукти, закупени през онлайн магазина на компанията http://www.jarcomputers.com/ . Отстъпката важи до 10 май и е валидна за крайни клиенти. Избраните през уеб сайта стоки се доставят с куриер до избран от клиента адрес.

„Онлайн пазаруването е не само по-изгодно за клиентите, а и много по-удобно за тях, защото им позволява да изберат желания от тях продукт за броени минути и да го закупят, докато стоят удобно пред домашния си компютър. Не се налага да прекарват часове в ходене по магазините и търсене. Целта на новата ни промоция е именно да покажем на нашите потребители колко лесно се пазарува през Интернет магазина ни. Ние им даваме 10% отстъпка, но на практика те получават много повече, спестявайки времето си “ – заяви Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

Онлайн магазинът http://www.jarcomputers.com/ предлага цялата гама от продукти на JAR Computers: преносими и стационарни компютри, PDA и DVD устройства, GPS навигатори, както и богата гама периферия, аксесоари, батерии, мрежови устройства и компютърни компоненти. В него можете да откриете също охранителна техника, устройства за пренос на данни, скенери, проектори, телевизори, гейм конзоли, видеоигри и консумативи за принтери.

Магазинът съчетава богат асортимент с лесно и интуитивно меню, което позволява да се достигне бързо и до желания продукт. В помощ на клиентите е и абонаментът за специални оферти. Всеки може лесно да закупи желания от него продукт от сайта, като само трябва да посочи модела, който е избрал и да въведе адрес за доставка на място.

Коментар