Изкупуват стария монитор при продажба на нов LCD

Замяна на стар CRT монитор с нов TFT и доплащане на разликата предлага нова промоция на Мултирама, съвместно с една от водещите компании в световен мащаб Samsung. Акцията ще продължи от 11 до 15 декември т.г. и е в сила само за монитори, не по-малки от 17 инча, стана ясно на пресконференция днес.

„Сътрудничеството с известни ИТ марки при различни промоции е част от нашата маркетингова стратегия. Това ни позволява да предложим на клиентите добри цени, както и да представим възможностите и приложението на нови и актуални продукти", каза Валентин Кунторов, управител на Мултирама България.
Настоящата промоция слага началото на Коледна кампания с празнични намаления на продукти, която ще продължи до средата на януари 2007. "Тази промоция е първа по рода си на местния пазар“, добави Кантуров.
Промоцията е уникална и според Шакир Ахмедов от „К и К Електроникс“, официален представител на Samsung за България. "Нашата цел е да представим на хората възможности да достигнат по–висок стандарт на живот и да улесним тяхната работа“, каза той.
Същевременно, от началото на месеца, в продължение на две седмици, клиентите на Мултирама могат да ползват промоционални цени и за други продукти с марка Samsung като фотоапарати, монитори и принтери.

Коментар