Нови снимки на iPhone 4 достъпни в интернет

Нови снимки на епълския iPhone 4 бяха разпространени в интернет. След като популярните сайтове Gizmodo и Engadget първи показаха прототип на смартфона, сега и виетнамският Taoveit повдигна завесата над очаквания смартфон.

Показаното устройство се различава в някои детайли от своя предшественик, дебютирал в американските издания. Забелязват се миниатюрни винтове, които крепят корпуса от двете страни, а вместо надписа XXGB присъства конкретната стойност на паметта, а именно 16GB.

Освен това, гнездото за SIM карта в новия прототип се намира не на върха, както е в сегашните модели, а встрани. Както е известно, iPhone 4G работи със SIM карти по стандарта Micro SIM, които имат размери 15х15 мм, вместо 25х15 мм, както е при обикновените карти.

iPhone 4G използва процесор с включена в чипа 256 MB оперативна памет, по подобие на iPad и iPhone от предишно поколение. Този път обаче процесорът е маркиран с логото на Apple, а не на Samsung. Предполага се, че това е чипът, използван и в iPad, който работи много по-бързо от процесора на iPhone 3GS.

Официалният дебют на iPhone 4G се очаква да се състои през месец юни тази година. Цената на новия смартфон все още не е известна.

Коментар