Пощата Hotmail ще бъде напълно обновена

Microsoft работи по напълно обновена версия на пощенската услуга Windows Live Hotmail. Публичното бета тестване на продукта ще започне това лято, съобщи VentureBeat.com.

Новият Hotmail е ориентиран към обмен на големи файлове и позволява на потребителите да разглеждат и редактират текстове, електронни таблици и презентации, без да излизат от браузъра.

В допълнение, имейл услугата ще може да синхронизира данни от популярни смартфони и телефони. Потребителите ще разполагат с 25 гигабайта дисково пространство за съхраняване на файлове чрез услугата SkyDrive.

Microsoft ще вгради в Hotmail подобрена система за защита от спам и технология за изчистване на пощенската кутия, която ще позволи на потребителите да се избавят от ненужните съобщения в папката "изходящи", като автоматично ги разпредели в други папки.

В момента Hotmail има около 400 милиона регистрирани потребители, което я прави най-голямата пощенска услуга в света, следвана от Yahoo Mail и Gmail. Услугата на Google обаче расте най-бързо от всички.

Коментар