Онлайн магазинът на Jar Computers стана на десет години

На 19 май онлайн магазинът http://www.jarcomputers.com/ на едноименната технологична компания навършва десет години от своето създаване. По този повод Jar Computers предлага 5% отстъпка за покупката на стоки от своя сайт и безплатна доставка на всички продукти, поръчани онлайн. Промоцията важи от 19 май до 23 май и е валидна за всички артикули, предлагани от Jar Computers, включително и за най-новите GPS устройства, компютърни конфигурации, мрежови устройства, софтуерни продукти, гейм конзоли и игри.

„JAR Computers създаде своя онлайн магазин, много преди този канал за продажби да стане модерен у нас и повечето дистрибутори на техника да започнат да продават по Интернет. Натрупаният дългогодишен опит и инвестициите, които сме направили в удобна платформа за онлайн търговия и качествена логистика, ни позволяват днес да предлагаме на своите клиенти бързо и удобно пазаруване онлайн, при конкурентни цени и голямо разнообразие от възможности за заплащане“ – посочва Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers – „Компанията ни винаги се е стремила да предлага различни нововъведения в бизнеса си, но те никога не са били самоцел и са посветени единствено на подобряване качеството на обслужване и повишаване на удовлетвореността на нашите клиенти.“

Онлайн магазинът на JAR Computers се актуализира ежедневно с информация за нови продукти, цени и наличности. С него се работи бързо и лесно, като всеки продукт може да бъде достигнат с минимален брой кликове, въпреки голямото разнообразие от категории, покриващо всички сфери на информационните технологии. Сайтът има собствен конфигуратор за цени, възможност за абонамент за специални оферти, както и рубрики за въпроси и новини.

Коментар