ЦСКА и Globul представиха първия мобилен телефон за фенове в България

София, 21 май 2010 г. – ЦСКА и GLOBUL представиха пред медиите първия за България мобилен телефон, разработен специално за фенове на футболен отбор – Fan Phone 1948.

Първи притежатели на уникалния Fan Phone 1948 станаха капитанът на представителния отбор на ЦСКА Тодор Янчев, членове на обществения кръг в подкрепа на ЦСКА, ветерани на клуба, които получиха своите телефони по време на събитието от г-н Димитрис Люпис, главен маркетинг директор на GLOBUL, г-н Димитър Борисов, председател на Надзорния съвет на ЦСКА и изпълнителния директор на клуба г-н Венцислав Живков.

Fan Phone 1948 е специално създаден за всички ревностни фенове на ЦСКА от водещия производител на телекомуникационно оборудване и мобилни телефони ZTE. Лимитираната серия е произведена в червения цвят на отбор и носи логото на клуба и на GLOBUL като генерален спонсор.

Fan Phone 1948 притежава сензорен TFT дисплей с диагонал 7 см (2,8”) и 262 000 цвята, 2-мегапикселова камера, слот за Micro SD карта памет, FM радио и Bluetooth вързаност. В телефона има и подаръци за истински фенове: тапет с официалната снимка на отбора, анимация с логото на ЦСКА при стартиране и изключване на апарата и специален футболен рингтон.

Телефонът Fan Phone 1948 ще се предлага във всички магазини на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори на оператора с абонаментните програми на GLOBUL на цени от 89 лв., в зависимост от избраната тарифа и срок на договора.

Специално за феновете на ЦСКА, GLOBUL разработи и абонаментната програма Fan Tariff 1948, която предлага 1 000 включени минути за разговори с всички абонати на Fan Tariff 1948, 100 минути на месец за разговори в мрежата на GLOBUL и 100 включени МВ за мобилен интернет трафик на месец. Месечната такса за Fan Tariff 1948 е само 10,80 лв.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на март 2010 г. GLOBUL има 3,8 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,97% от населението на България и на 99,02% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 82,5% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2,300 специалисти. Към края на март 2010 г. абонатите на COSMOTE Group са 21.8 милиона в страните от Югоизточна Европа.

Коментар