Ай Би Ес България покри новите изисквания за дистрибуция на IBM софтуер

Ай Би Ес България покри необходимите оторизационни изисквания за групата софтуерни продукти в Lotus Social Software и Unified Communications. Така компанията допълни сертификацията си в портфолиото на IBM Lotus Software.

Групата на Lotus Social Software включва и продуктите на Lotus Connections, който е най-бързо растящият софтуерен продукт в историята на IBM, съобщиха от компанията.

С последната оторизация, Ай Би Ес България вече покрива необходимите сертификати за предлагане на всички IBM Lotus продуктови групи – Lotus Notes and Domino, Lotus Social Software, Unified Communications и WebSphere Portal, съгласно изискванията на новия модел за контролирана дистрибуция на софтуерни продукти – IBM Software Value Plus.

Компанията е единственият партньор на IBM в България, който покрива сертификационните изисквания в цялото портфолио на Lotus Software, включително решенията в областта на социалния софтуер и унифицираните комуникации (Lotus Social Software и Unified Communications).

В рамките на новия модел за дистрибуция IBM Software Value Plus, софтуерните партньори на IBM избират за кои от софтуерните брандове (WebSphere, Information Management, Tivoli, Lotus и Rational) да увеличават техническата, маркетингова и търговска експертиза, за да могат да ги предлагат.

В модела за контролирана дистрибуция на IBM участват бизнес партньори, които инвестират в умения и експертиза и се фокусират в доставянето на по-големи бизнес ползи.

Ай Би Ес България е също така Premier бизнес партньор на IBM, оторизиран сервиз за IBM продукти и оторизиран център за обучение за IBM софтуер. Компанията е специализирана в портали и системи за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM), като базира решенията си на отворени стандарти и J2EE платформа.

Коментар