SAP и EMC разширяват традиционното си партньорство

Партньорство в областта на управлението на документи обявиха компаниите SAP и EMC. Съгласно новото споразумение, SAP ще препродава системата за управление на корпоративно съдържание EMC Documentum, както и решенията EMC Captiva и EMC Document Sciences.

Първият съвместен продукт ще бъде приложението SAP Insurance Broker Statement Processing за клиенти от застрахователния сектор, а след това и за банковата сфера.

Както е известно, SAP няма собствена система за управление на съдържанието и традиционно си партнира с други доставчици на пазара, коментира eweek.com. Сътрудничеството с EMC пък датира от 1997 година.

Общите клиенти на двете компании се нуждаят от повишаване на интеграцията между приложенията на SAP и технологиите на EMC за рационално управление на корпоративното съдържание. Ето защо те разработват иновационни решения, благодарение на които финансовите институции ще могат рязко да повишат нивото на обслужване, да станат по-динамични и да намалят значително експлоатационните разходи, коментират партньорството от EMC.

Коментар