vivatel награждава лоялните си клиенти

vivatel награждава с бонус от 12 лева време за разговори всички клиенти на предплатената си услуга, които избраха мобилния оператор в периода от старта му на 5 ноември 2005 г. до 6 януари 2006 г.
 
Днес предплатените карти ще бъдат автоматично заредени с бонуса, който може да бъде използван, до 6 януари 2007 г.,за всички услуги на най-младия български оператор: национални и международни разговори, SMS-и, MMS-и, пренос на данни, роуминг. Бонусът ще се разходва в съответствие с тарифите за предплатената услуга, избрана от клиента. Както и при останалите тарифи на vivatel, първоначалното минимално таксуване на разговорите от само 30 секунди.
 
„С това предложение искаме да кажем „Сърдечно благодаря” на клиентите ни, които са най-дълго с нас, които ни повярваха от самото начало и ползват услугите на vivatel от самия старт”, каза изпълнителният директор на vivatel Ричард Шиърър. „Уверени сме, че те ще оценят отношението ни към тях, основано на стремежа да им предлагаме все повече и повече стойност. Радваме се, че по този начин им даваме и още една възможност да прекарат по-приятно коледните и новогодишни празници, като използват безплатното време за разговори с любимите си хора”, допълни Ричард Шиърър.

Коментар