Ubisoft разкрива своя E3 списък

София, БЪЛГАРИЯ – 28 май, 2010 – Днес Ubisoft има удоволствието да направи преглед на своята листа за Electronic Entertainment Expo 2010 (E3), световното примиер шоу за видео игри и развлекателен софтуеър. На щанда на Ubisoft, разположен в South Hall на Los Angeles Convention Center, ще бъдат показани демо-та на игри от звездния списък на компанията за 2010 и след това.

Сред видео игрите, изложени на щанда на Ubisoft, са дългоочакваната Assassin’s Creed™ Brotherhood, Shaun White Skateboarding, Tom Clancy™ ’s Ghost Recon Future Soldier™, следващото повторение на касовия франчайзинг Driver®, както и много други заглавия, които тепърва ще бъдат оповестявани. Сайтът на Ubisoft (http://www.ubi.com) ще хоства подбрана информация, изпращана директно от щанда на Ubisoft на E3 и ще предоставя на феновете достъп до ексклузивни интервюта и трейлъри на игри на Ubisoft.

За старт на активностите по време на E3, Ubisoft ще даде прес конференция в Los Angeles Theatre в понеделник, 14 юни, 2010 в 5 pm (входът е отворен от 3.30 pm). Ubisoft с вълнение съобщава, че Joel McHale, звездата от шоуто на NBC "Community" и E!’s “The Soup.” ще се завърне като водещ на E3 прес конференцията на компанията. Прес конференцията е с покани и на нея ще присъстват само партньори, инвеститори, дистрибутори на Ubisoft и подбрани медии. Посетителите ще могат да видят демонстрации на живо на предстоящите продукти на Ubisoft като специални гости на събитието, което ще даде тон на една от най-впечатляващите продуктови листи на Ubisoft до момента. Широката публика също ще може да наблюдава прес конференцията, както и други ексклузивни филми и интервюта по време на E3 на адрес: http://www.ubi.com.

Коментар