Стартира напълно новата версия на АБВ Поща

Изцяло новата версия на АБВ Поща вече е факт. По-бързият интерфейс напълно отговаря на световната тенденция все повече да се припокриват интернет продуктите и ежедневните приложения.

"Това е съвсем нов продукт – на различна платформа, с различна концепция и визия", обясни Йордан Иванов, продуктов мениджър на АБВ.

Водещо за екипа е било да осигури възможност на потребителите лесно да управляват дигиталния си ден. За период от 4 месеца новата версия бе пусната тестово на повече от 20 000 души.

Потребителите ще могат да превключват между двете версии на пощата по всяко време. Новата версия не е задължителна. Екипът на АБВ Поща ще продължи да поддържа и развива и двете версии на продукта.

АБВ започна серия от промени и подобрения през миналата година и тяхно логично продължение е стартирането на изцяло нова версия.

"С над 3 100 000 активни акаунта предизвикателствата не са малко, но екипът е мотивиран да развива продукта в най-добрата посока", каза Ева Мичева, бранд мениджър на марката.

В новата версия има опция за бърз преглед на съдържанието на писмата, който позволява  да се прочете желано писмо само като се маркира, без да е нужно да се отваря. Навигацията вече е много по-лесна, като всеки може да се движи из пощата си максимално бързо.

Има и автоматична проверка за новите писма, което улеснява потребителите, тъй като вече не им се налага да презареждат папката с входящи писма. Нова е и "Drag and Drop" функцията (буквално „влачи и пусни”) – тя позволява да се маркира дадено писмо и със задържане бутона на мишката то да бъде "довлачено" в друга папка.

Една от забавните новости са разчупените цветови схеми и теми (по-известни като "skins"). Потребителите имат възможност да персонализират пощенската си кутия според вкуса или настроението.

Коментари по темата: „Стартира напълно новата версия на АБВ Поща”

добавете коментар...

  1. Петранка Николова

    Не мога да влезна в моята абв поща.Давам данните а все пише заета .Защо?

  2. Петранка Здравкова

    Не мога да влезна в моята абв поща.Давам данните а все пише заета .Защо?

  3. jyklina

    ama e4

  4. halilsh

    ok.

  5. desislava7464@abv.bg

    Имам голям проблем с влизането в моята поща.След като си напиша паролата не ми отваря нищо.Нито ми дава, че съм с грешна парола , нито мога да си вляза в пощата.Помощ……..

  6. deniz raki

    kot kakvo pravi

Коментар