Sony Ericsson дава на потребителите Extra

4 юни 2010 г., Лондон – Разделени в четири основни категории – Говори, Играй, Слушай и Действай – новите Sony Ericsson Extras помагат на потребителите да усетят нови изживявания и да се наслаждават истински на своите мобилни телефони. Осигуряващи пълноценно изживяване и подобрени мобилни възможности, четирите категории на Sony Ericsson Extras дават ясна информация на потребителите и им помагат да направят правилния избор при покупка.

„В процеса на разработване на нашите мобилни телефони и като част от нашата стратегия за Комуникационни забавления, ние внимателно се вслушваме в изискванията и нуждите на потребителите си. Следваме неизменно този подход и при аксесоарите” заяви Якоб Стен, ръководител на подразделението за аксесоари на Sony Ericsson. „Ние искаме нашите клиенти да използват пълния потенциал на мобилния си телефон и чрез Sony Ericsson Extras им даваме възможност да открият идеалния аксесоар за техните нужди”.

Четирите категории на Sony Ericsson Extras:

Говори: Свободата да говорите, където и да сте – говорете неограничено с телефони, разполагащи с Bluetooth™ или кабелни възможности за връзка.

Играй: Забавлявайте се повече всеки ден – тези аксесоари превръщат телефона в продукт, предлагащ нови изживявания за тези, които обичат да използват и да играят с джажди.

Слушай: Превъзходни и лесни за употреба аудио решения за ежедневието – слушайте любимите си песни или видеоклипове навсякъде с Bluetooth ™ колонки, слушалки или прикрепящи се високоговорители.

Действай: решения за всяка ситуация – трансфер, зареждане или пренасяне с помощта на тези важни аксесоари.

За тези, които предпочитат да говорят, Sony Ericsson представя днес две нови слушалки, които се присъединят към шумозаглушаващото Bluetooth ™ хендсфри VH700 в GreenHeart™ семейството. Това са слушалките Bluetooth™ VH410 и Bluetooth™ VH110. Двата модела подобряват потребителското изживяване и предоставят безжична свобода. Това са първите продукти от категорията Говори на Sony Ericsson Extras.

”VH110 са супер-достъпни, а VH410 са гаранция за кристално ясни разговори и изключително лесното им управление.", продължава Якоб. "Освен това, ние непрекъснато работим върху повече отворени платформи и Bluetooth ™ е просто един добър пример за това как Sony Ericsson Extras могат да се използват с всяко Bluetooth™ устройство – не само с телефони Sony Ericsson. Чрез Sony Ericsson Extras искаме да направим говоренето по телефон по-приятно, с по-голям избор и с по-достъпни възможности."

Bluetooth™ слушалка VH410 и Bluetooth™ слушалкa VH110

Кажете „сбогом” на кабелите и „здравей” на безжичната свобода и GreenHeart™ с VH410 и VH110. Двата модела слушалки са изработени от рециклирана пластмаса и са покрити с боя на водна основа. Те също така са в екологични и по-малки опаковки за намаляване на отпадъците.

Bluetooth ™ слушалкa VH410

Говорете повече. Правете повече.

•        Слушайте и бъдете чути без околен шум

•        Свържете се с два мобилни телефона едновременно и превключвайте между повикванията

•        Отговаряйте и прекратявайте разговори с едно просто докосване

Bluetooth ™ слушалкa VH110

Наслаждавайте се на безжична свобода цял ден

•        Говорете в движение

•        Провеждайте разговори удобно с избор от три накрайници на слушалките

•        Наслаждавайте се на10 часа разговори

Bluetooth™ VH410 и Bluetooth™ VH110 ще бъдат на пазара от август 2010 г.

Коментар