JAR Computers стана Златен партньор на Microsoft

Българската технологична верига JAR Computers вече е Златен партньор на американската софтуерна компания Microsoft. Jar Computers предлага всички продукти на софтуерния гигант, включително операционни системи, офис пакети, както и популярни приложения от други водещи програмни разработчици, включително Corel, Adobe, Autocad, Apple, Symantec, Dr.Web, BitDefender, Microinvest и др.

„Нашето желание винати е било да предлагаме цялостни решения за бизнес и забавление на своите клиенти. Това означава не само да им предоставим качествени и достъпни компютърни конфигурации, разнообразни периферни устройства за тях, UPS системи, мрежови решения, а и необходимите им операционни системи, решения за сигурност и различни приложни програми. Софтуерният пазар в България тепърва ще се развива, поради повишаващата се култура на потребление на населението и ние вече сме се позиционирали успешно на него“ – посочи Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

Освен, че предлага голямо ценово разнообразие при закупуването на различни класове софтуерни продукти, компанията осъществява и консултации за всеки конкретен клиент, създавайки индивидуални решения, според неговите нужди и специфика на дейността. „В бъдеще Jar Computers ще засилва партньорството си с водещи софтуерни разработчици, за да може да предложи на своите клиенти най-новите продукти в този бързо развиващ се сегмент“ – добави Рашко Костов.

Коментар