Наплив от стажанти във Vivacom

59 човека започват своя стаж в оператора Vivacom. Заради големия интерес и качествените кандидатури, телекомът е увеличил стажантските места с 25%, съобщиха от компанията.

Програмата ще тече в рамките на 3 месеца в периода юни-септември, като първите стажанти за това лято вече постъпват в оператора. Кампания 2010 събра за месец над 3300 желаещи да станат част от екипа на телекома.

Най-голям интерес кандидат-стажантите са проявили към позициите стажант Маркетинг, която събра 250 желаещи, стажант Счетоводство – с 220 кандидатури и стажант Човешки ресурси – Функционален център, за която са кандидатствали 235 човека.

Девет са основните дирекции в компанията, които ще приютят 59-мата стажанти. Свежи попълнения ще се влеят във „Финанси”, „Експлоатация и архитектура на мрежата”, „Информационни технологии”, „Търговска дирекция”, „Регулации и конкуренция”, „Правна дирекция”, „Човешки ресурси”, „Снабдяване, логистика и автопарк” и „Връзки с обществеността и корпоративни комуникации”.

Поради големия интерес по време на миналогодишната кампания, телекомът отвори врати за 58 стажанти, като на 20% от тях беше предложена постоянна работа.

Коментар