Предлагат рутер с безплатен антивирус

Три от хитовите безжични рутери на D-Link се предлагат на пазара у нас с безплатен антивирус F-Secure Internet Security 2010. Пакетът за домашни потребители с лиценз за 10 месеца включва антивирусен софтуер, защитна стена, анти-спайуер, анти-руткит, антиспам и родителски контрол, съобщиха от представителството на мрежовата компания в България.

Офертата важи за рутери DIR-300, DIR-600 и DIR-615. Според тестовете, проведени от независимата организация AV-Test.org, антивирусът F-Secure Internet Security 2010 натоварва системата с 80% по-малко, в сравнение с предишната версия, а антивирусните скенери са със 60% по-бързи от преди. В допълнение, продуктът използва и 70% по-малко оперативна памет.

Изцяло е преработен потребителският интерфейс. Нови допълнения осигуряват подобрени резултати при засичане на заплахи и по-високо ниво на сигурност. Родителският контрол е подсилен с технологията “in-the-cloud”. Нови статистически показатели дават цялостен преглед на  историята на компютъра ви по отношение на сигурността.

Пазарната препоръчителна цена на F-Secure Internet Security 2010 стандартен пакет е 58 евро без ДДС.

DIR-300 Wireless G Router включва вграден 4-портов комутатор, 8MB RAM и високо ниво на сигурност. Той е предназначен за домашна или офис мрежа, като дава възможност за едновременна работа на няколко потребители в интернет и ефективно споделяне на файлове и мрежови ресурси.

DIR-600 Wireless N 150 Home Router използва подобрена безжична технология, която позволява на потребителите да ползват високоскоростен интернет и да свързват своите преносими или настолни компютри към домашната мрежа, достигайки скорости на трансфер до 150 Mbps.

DIR-615 Wireless N Home Router притежава технология Intelligent Antenna, с която споделянето на данни, музика, снимки и видео е възможно дори от най-недостъпното място в дома. D-Link Click’n Connect осигурява свързване с мрежата за минути.

Коментар