Безплатни разговори в мрежата на LOOP през лятото

От 17 юни разговорите в мрежата на LOOP ще бъдат безплатни. Това ще бъде възможно с промоцията на тарифните планове PLAY LOOP, LOOP SURF и най-новия Mega LOOP, които осигуряват безплатни разговори между всички в най-младата мобилна мрежа у нас, а също така и с номерата от групата «Семейство и приятели».

Освен че разговорите няма да се заплащат, новата лятна промоция осигурява и безплатен трафик във Vodafone Live! портала. Без пари всеки абонат на PLAY LOOP, LOOP SURF и Mega LOOP ще може да използва и социалната мрежа Facebook през мобилния си телефон.

М-Тел предоставя и ексклузивната възможност на всички LOOP абонати за покупка на телефон с достъп до социални мрежи, сензорен дисплей и 2MP камера, Bluetooth, MP3 Player, FM радио само за 4.50 лева на месец или 89 лева в брой при абонамент към предпочитан тарифен  план на LOOP. Цените на телефона важат при сключване на 2-годишен договор.

Изненадите на LOOP не спират до тук. С новия Mega LOOP номерата, които всеки абонат може да включи в групата «Семейство и приятели» са пет. С петима абонати от същата група ще може да разговаря и всеки, който използва тарифния план LOOP SURF, вместо с досегашните трима.

В разгара на Световното първенство, най-младата мобилна мрежа се е погрижила и за всички футболни фенове – сега те могат закупят игрова конзола Sony PSP с безплатна игра Tekken 6 и талон за 20% отстъпка за игра FIFA World Cup South Africa 2010 само за 12.90 на месец или 289 лева в брой.

Коментар