Платформата AMD Vision получава глобална подкрепа

Технологията Vision на AMD намира масово приложение в нови PC за ваканционния сезон и предстоящата учебна година, обяви днес компанията. Над 130 преносими и настолни системи от производители като Acer, Dell, HP, Lenovo, Sony и Toshiba са достъпни за потребителите по целия свят.

Vision опростява процеса на закупуване на PC, като възприема съвременния начин, по който потребителите използват своите компютри, вместо да разчитат на сложни за разбиране технически спецификации. Като съчетава мощни процесори и средства за графична обработка, Vision осигурява на потребителите видео с висока резолюция, възможности да редактират и споделят снимки, да комуникират и работят онлайн.

“Ние отговаряме на призива на потребителите да могат по-лесно да да избират компютър, който отговаря на техните нужди и лична нагласа”, каза Лесли Собон, корпоративен вицепрезидент по продуктов маркетинг в AMD.

Гамата от Vision компютри включва широко разнообразие от модели – от мейнстрийм до ултра-тънки ноутбуци, интерактивни мултитъч лаптопи и мощни геймърски PC, така че всеки потребител да намери компютър, който съответства на индивидуалните му изисквания.

Коментар