Нов телефон и повече съдържание в i-mode

Нов мобилен телефон имат на разположение вече потребителите на най-популярната мобилна информационна и развлекателна услуга в света i-mode. Моделът LG L343i е достъпен на българския пазар от оператора Globul.
Едновременно с това, компанията предлага на всички i-mode потребители и четири нови i-mode сайта, както и специално коледно съдържание.
Трибандовият сгъваем LG L343i има два екрана (вътрешен TFT дисплей с 262 хиляди цвята и външен с 65 хиляди цвята), камера със светкавица, полифонични мелодии и Bluetooth, с включено в комплекта устройство „без ръце”. Телефонът се предлага на промоционалната цена от 199 лв.с абонаментните програми на Globul.
Четири нови i-mode сайта също са на разположение на потребителите с промоционален безплатен абонамент до 10 януари 2007 г. Това са Darik News, електронният речник за няколко езика iDictionary, сайтът за хороскопи и хумор Fresh Fun и игралният G-mode Games, който съдържа множество аркадни, спортни и логически игри.
Две нови игри очакват любителите на адреналина и мобилните забавления и от сайта на SEGA. Феновете на приключенията могат да свалят Space Harrier – една от най-популярните shooter” игри на всички времена. А за почитателите на аркадните игри новото предложение от сайта на Zenops е Candy Breaker.
През декември всички i-mode потребители имат достъп и до специално коледно съдържание. Тематични мелодии за мобилен телефон и картинки са на разположение на всеки, който иска да украси телефона си.
Развлекателната мобилна услуга i-mode има над 53 милиона абонати по света. На потребителите у нас i-mode осигурява достъп до електронна поща и до над 40 сайта с новини, полезна информация и развлечения, разработени от български и чужди доставчици на мобилно съдържание. 

Коментар